login
Inicia sessió

register
Registra't

No deixes mai d'anar endavant

Frente a Frente

 
Queda… Un gesto amable para no hacer la vida insoportable.. Y así ahogar las pena Solo eso queda 
Comentaris (5)09-01-2011 18:28:36

Un dia qualsevol a un hora que no té importància

Hola flogcaters!

Mireu quines hores son i jo encara per ací... bé, per ací no, estavem al sofà i hem tingut una llarga conversa jo i dos companyes de pis sobre temes diversos; la creació del mon, les religiones, Déu, amors, desamors, sexe, drogues, enfermetats, familia, etc... unes quantes hores hem estat ahi, i es que de vegades també abellix. Abellix riure, plorar, parlar... Fins i tot hem llegit correus, cartes, hem mirat fotos d'amors passats! Un poc de tot per posar punt i final a un dia normal.

M'ha recordat tot açò a correus kilomètrics que a tots ens han fet plorar, veritat? A missatges al mòbil que has llegit i rellegit 500 vegades... Esperar il·lusionada que l'altre es connecte simplement, o esperar que et conteste a eixe correu que has rellegit també unes altres 500 vegades abans d'enviar-lo. Esperar una cridada i que quan sone el telèfon no saber si agafar-lo o no. El nerviosisime de veure per primera vegada algú.

Ara m'he passat com 30 minuts esborrant tots els correus que tenia a la safata d'entrada, uns 4000 que havia anat deixant i he guardat els very important... he tornat a llegir alguns, i tot això i allò :)

Tinc dolor d''esquena d'estar ací al llit sentada, així que crec que aniré a dormir que és... super tard, ja feia temps que no dormia fins estes hores i més... estant al pc, ja feia temps, ja...

Bé, un beset preciosos... fins demà o fins d'ací unes hores... que hauré d'alsar-me a estudiar!!

Comentaris (5)09-01-2011 04:15:33

La inmensitat d'allò simple

Lluita de gegants, d'homes amb peus més grans que qualsevol ciutat.

Corren i van amb compte de no xafar-nos i matar-nos, però, sense quasi adonar-se'n en un baralla de somriures van matar la humanitat i... es van quedar sols.

Bojos ploraven, sols es trobaven... i no tenien consol.

Ells no hagueren volgut ser així, mai... no eren dolents.

Van convidar pas a dos sols supervivients a un viatge a la lluna, alli, mai els farien res...

Així, els gegants astronòmics, van poder dormir amb els peus a Catalunya i la cara a Paris. Es rentaven la cara al Mediterràni.

Bojos, gegants, astronòmics, dolents, homes...


I els dos de la lluna cantaven...

L'altre dia sopant a la fresca a la lluna de... ^^

Bona niiit (K)

Comentaris (8)07-01-2011 03:08:53

Lloc D, hora X, persona N.

Rebre un toc, senyal de que ja hi és al lloc D a l'hora X la persona N.

Caminar nerviosa cap al lloc D, pensant si és o no bona idea o si enviaràs un missatge disculpan-te per no poder anar-hi.

Arribes, hi és. Es mireu.

Salutacions cordials que trenquen el glaciar que us separa.

Converses tremoloses i sense sentit que omplin el buit del temps en moments de desig.

Refus de mirades avergonyides, veus i mans que no troben lloc al mon.

De cop un abraç valent que trenca esquemes, inclús els d'ella.

Mai ho hauria pensat però sempre ho havia desitjat...

De cop, es separen... i ella li torna l'abraç... es fonen i no es separen fins 2 minuts passats.

Li separa el cabell de la cara, com si s'hagueren estat veient tot un any.

L'ona de nerviosisme impera encara...

...només cal una mirada tranquilitzadora per saber que totes dues senten que estan en el moment, en el lloc i amb la persona indicada.

Comentaris (2)02-01-2011 17:36:33

2010/2011

Hui tinc un poc de nostàlgia, dormiré al sofà, igual a alguns us sona, a altres segurament no.

Estos dies diuen que solen ser de reflexió, recordar allò que has fet bé, allò dolent de l'any... i proposar-te metes que hauràs de complir l'any vinent. M'han passat coses bones, altres bonísimes... una d'elles ha sigut trobar flog.cat i trobar a tota la gent que formeu part d'ell. Fora nyonyeries ha estat el millor dels regals de l'any! I només volia que ho sapiguereu! No fa falta anomenar una per una les persones, per què ja sabeu perfectament qui sou! Espere continuar l'aventura amb tots vosaltres i més, que ja hi ha incorporacions que s'estan portant BÉ :) :)

Des del cap d'any passat han passat infinitat de coses, algunes molt importants per a mi... A recordar... la neu amb el nano, les nits de birres historiadores, les nits d'estudi, Rumbo amb elles, Pego, les nits a tarongers, l'aniv del papi, els ADSL's, la papaya, els dies al parc amb la princesa, les mil i 1 fotos, les paelles de la Uji, la pèrdua d'amistats i el redescobriments d'altres molt millors, Villapotrera, els concerts d'en Pau Alabajos, Sergi Contrí..., nous piercings, Magdalena, falles amb les historiadores a València... i josu, amparo, javi, El Dorado, la Cova, Peñiscola, Tarragona, Alcoi, Paelles UV, ixides historiadores a la València, cumple Mei, Yessi, etc..., desvarios varios, l'hortet, el nano, l'estiu, la piscina, Marto, Concert Barrumbada, Enderrocks, la Gossa a Sueca, el GRAN Feslloch, Orxata, Festes del poble, Consum, el meravellós aniversari que hem fereu, la festa flamenca, la BUAI, el Hot, Eivissa, Formentera, Sapalastres, Viveros, el Wok, La maximalena, Marien, Palomares, Birles, nits amb Ruben, Vicent i Selene, P.Segovia, Andrea, Consum disfresades i eixe dia, Flog.cat, Marina, Victor, Da, Albert, Laura, Carlos, Ger, Mariniii, etc... Familia, SKA-P, Regals, somriures de la gent que val la pena, Bunbury, Marieta, i molta altre gent i moments importants però no acabaria mai!

Només per això, CAL DIR QUE JA VAL LA PENA?!

Doncs això... que aquest any sigui meitat de bo que aquest que passa... =)

Bon final d'any a tots... i millor començament de l'altre, segur... ;)

Somiaré amb angelets, dels bons, no dels dolents ; )

Comentaris (5)29-12-2010 02:43:35

Something

:)

Comentaris (0)28-12-2010 13:35:30

El cel

Tots oblidem el cel per cercar un estel alguna vegada en la vida, veritat?

Allò veritablement important es que el cel és immutable, perpètu... ell mai s'oblidarà de tu.

Només has d'allunyar un poc la mirada i alli estarà, per a tu.

Al nord, o al sud, no té importància... blau o negre, roig o amb pluja, raig o trons...

Comentaris (3)15-12-2010 23:52:39

:DDDDDD

Senc que sóc diferent, que tu i la teua manera de veure i fer les coses m'ha fet canviar i ser millor persona. T'admire com a qui més, no pel que fas si no pel que ets. No per qui et fan ser de vegades si no per com eres de debó. Ho sé. Genial. T'ESTIME, i en lletres grans.

Comentaris (1)12-12-2010 02:55:54

Vols?

L'espentava tot el que podia i més ;)
Vull anar fins l'arbre, va dir... pensant que l'arbre era lo màxim on podia arribar i es sentiria feliç només sabent que pot arribar-hi.
La lluna és més bonica i està més lluny, li vaig dir... vols que anem?:)
Comentaris (1)12-12-2010 02:52:16

Desitjos

-Què vols?
-Tinc dues opcions.
-Quina és la primera?
-No hi ha primera. Desitje les dos per igual.
-Quines son?
...-Desitje besar-te i estimar-te...
-Doncs començem per la primera. Vull.

(Silenci etern trencat per un t'estime a cau d'orellla)

Comentaris (2)26-11-2010 14:58:03

Grans SAPALASTRES!

En contra de tot el que us puga dir Talia dir que el concert ha estat de putísima mare... lo que passa es que ella estava xungii hui! jaja que no!! és tot brometa i amb carinyo... que ho eu fet molt molt bé i ja tenim gana de repetir i seguir escoltant-vos!

Enhorabona!!

PD: a Laura le han molao los culitos, jajaja MUAAK!

Comentaris (2)06-11-2010 03:15:27

Imagina mil formes d'estimar.

Ella, creu estar enamorada, d’ell , l’estima, i no sap que ell a ella no. Alhora, ella no sap que no l’estima. No s’estimen estimant-se. I els agrada. :)

La dona dels llavis rojos sap que l’amor de la seua vida no ho és. Intenta fer per que l’estimen i no se’n adona que no ho ha de fer. Han d’estimar-la fins i tot sense llavis rojos. :kiss

Comentaris (1)02-11-2010 01:17:55

Estat zero.

Avui he de mantindre l'alegria, la no-nostalgia, la pasivitat, la perseverància, he de ser freda, distant... però alhora somriure. Mantindre's en el no-res i no caure. Suportar. Si vols quelcom has de romandre, esperar... però sobretot lluitar. Lluitar pels teus somnis, que mai ningú no t'ho lleve per què t'ho haurà llevat tot. A més... que hi ha més bonic que somiar? Imaginar? Pensar?... -Viure? -Pot ser sí, pot ser sigui més bonic viure i no endinsar-nos tant al món dels babaducs... Supose que demà serà millor dia per a això. Dies i dies. Moments i moments, instants però que et poden canviar la vida. I no parlem ja d'aquell amor no correspost o de la mirada furtiva de l'amant o de pedre jugant a pedra paper i tisores... O sí, parlem-hi d'això per que... per a qui té un amor que no li correspon és molt dur en la mesura del seu dolor, al igual que el nen que perd a pedra paper i tisores... però aneu més enllà i segur que eixe amor es queda en no-res i el joc es pot repetir i guanyaràs la pròxima pot ser... avui he de mantindre l'alegria, la no-nostalgia, la pasivitat, la perseverància, he de ser freda... bla bla tot això per a que ella, elles segueixquen dia a dia lluitant amb el que els ha tocat. Que eixe amor de més que una vida trenque barreres i arribe a un final... que de segur, a la fi, serà feliç per a tots. Però ella lluita, lluita dia a dia i no cau, es manté, és ferma, forta, però així tot, de vegades... amb nosaltres es fon i plora... plora... plora i tornar a plorar.

T'ESTIME i T'admire com el primer dia que tot va passar.

Per què ja saps... la lluita, continua.

Comentaris (3)18-10-2010 23:34:51

Mancança d'energies

Donar el 150% i rebre un 5% no és just, però, què és just?

Poques coses son justes i si ho son, no agraden, incomoden, avorreixen.

Virtut moral per la qual hom té com a guia la veritat, hom és inclinat a donar a cadascú el que li pertany, a respectar el dret.

I què pertany a qui?

Ets meu? Que lleig!

És meu? Que egosita!

Ella estima i odia amb la mateixa intensitat.

Ho fa i li surt d'allò més bé.

.

Bona nit!

Comentaris (0)18-10-2010 01:51:05

Capaz o incapaz?

:)


.

.

I que bonica que és, la pel·lícula!

També Léolo!

BONA NIT (K)

Comentaris (5)08-10-2010 00:22:56

Pàgines: 1234  <>