login
Inicia sessió

register
Registra't

No deixes mai d'anar endavant

2010/2011

Hui tinc un poc de nostàlgia, dormiré al sofà, igual a alguns us sona, a altres segurament no.

Estos dies diuen que solen ser de reflexió, recordar allò que has fet bé, allò dolent de l'any... i proposar-te metes que hauràs de complir l'any vinent. M'han passat coses bones, altres bonísimes... una d'elles ha sigut trobar flog.cat i trobar a tota la gent que formeu part d'ell. Fora nyonyeries ha estat el millor dels regals de l'any! I només volia que ho sapiguereu! No fa falta anomenar una per una les persones, per què ja sabeu perfectament qui sou! Espere continuar l'aventura amb tots vosaltres i més, que ja hi ha incorporacions que s'estan portant BÉ :) :)

Des del cap d'any passat han passat infinitat de coses, algunes molt importants per a mi... A recordar... la neu amb el nano, les nits de birres historiadores, les nits d'estudi, Rumbo amb elles, Pego, les nits a tarongers, l'aniv del papi, els ADSL's, la papaya, els dies al parc amb la princesa, les mil i 1 fotos, les paelles de la Uji, la pèrdua d'amistats i el redescobriments d'altres molt millors, Villapotrera, els concerts d'en Pau Alabajos, Sergi Contrí..., nous piercings, Magdalena, falles amb les historiadores a València... i josu, amparo, javi, El Dorado, la Cova, Peñiscola, Tarragona, Alcoi, Paelles UV, ixides historiadores a la València, cumple Mei, Yessi, etc..., desvarios varios, l'hortet, el nano, l'estiu, la piscina, Marto, Concert Barrumbada, Enderrocks, la Gossa a Sueca, el GRAN Feslloch, Orxata, Festes del poble, Consum, el meravellós aniversari que hem fereu, la festa flamenca, la BUAI, el Hot, Eivissa, Formentera, Sapalastres, Viveros, el Wok, La maximalena, Marien, Palomares, Birles, nits amb Ruben, Vicent i Selene, P.Segovia, Andrea, Consum disfresades i eixe dia, Flog.cat, Marina, Victor, Da, Albert, Laura, Carlos, Ger, Mariniii, etc... Familia, SKA-P, Regals, somriures de la gent que val la pena, Bunbury, Marieta, i molta altre gent i moments importants però no acabaria mai!

Només per això, CAL DIR QUE JA VAL LA PENA?!

Doncs això... que aquest any sigui meitat de bo que aquest que passa... =)

Bon final d'any a tots... i millor començament de l'altre, segur... ;)

Somiaré amb angelets, dels bons, no dels dolents ; )

Comentaris (5)29-12-2010 02:43:35

ObaratorObarator blog, 29-12-2010 10:05:25

;) igualment!

amorclandestiamorclandesti blog, 29-12-2010 11:11:34

que bonic... en realitat, el que realment val la pena, és conservar tots els bons moments i les persones que ens fan somriure dia a dia i oblidar aquelles coses roines que tan sols ens entristeixen. Feliç any nou! :)

Reiix2Reiix2 blog, 29-12-2010 11:50:14

merciiiiiiiiiii bonica :D

danioldaniol blog, 29-12-2010 20:37:38

2011 allà anem :P xD

Miquelet_1707, 30-12-2010 00:47:34

T'ha faltat anomenar-me.. però et perdone bonica... Que tingues una bona entrada d'Any Muuaa*

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: