Raquel Canet Sancho
per en 29 Desembre 2010
1,764 Vistes

Hui tinc un poc de nostàlgia, dormiré al sofà, igual a alguns us sona, a altres segurament no.

Estos dies diuen que solen ser de reflexió, recordar allò que has fet bé, allò dolent de l'any... i proposar-te metes que hauràs de complir l'any vinent. M'han passat coses bones, altres bonísimes... una d'elles ha sigut trobar flog.cat i trobar a tota la gent que formeu part d'ell. Fora nyonyeries ha estat el millor dels regals de l'any! I només volia que ho sapiguereu! No fa falta anomenar una per una les persones, per què ja sabeu perfectament qui sou! Espere continuar l'aventura amb tots vosaltres i més, que ja hi ha incorporacions que s'estan portant BÉ :) :)

Des del cap d'any passat han passat infinitat de coses, algunes molt importants per a mi... A recordar... la neu amb el nano, les nits de birres historiadores, les nits d'estudi, Rumbo amb elles, Pego, les nits a tarongers, l'aniv del papi, els ADSL's, la papaya, els dies al parc amb la princesa, les mil i 1 fotos, les paelles de la Uji, la pèrdua d'amistats i el redescobriments d'altres molt millors, Villapotrera, els concerts d'en Pau Alabajos, Sergi Contrí..., nous piercings, Magdalena, falles amb les historiadores a València... i josu, amparo, javi, El Dorado, la Cova, Peñiscola, Tarragona, Alcoi, Paelles UV, ixides historiadores a la València, cumple Mei, Yessi, etc..., desvarios varios, l'hortet, el nano, l'estiu, la piscina, Marto, Concert Barrumbada, Enderrocks, la Gossa a Sueca, el GRAN Feslloch, Orxata, Festes del poble, Consum, el meravellós aniversari que hem fereu, la festa flamenca, la BUAI, el Hot, Eivissa, Formentera, Sapalastres, Viveros, el Wok, La maximalena, Marien, Palomares, Birles, nits amb Ruben, Vicent i Selene, P.Segovia, Andrea, Consum disfresades i eixe dia, Flog.cat, Marina, Victor, Da, Albert, Laura, Carlos, Ger, Mariniii, etc... Familia, SKA-P, Regals, somriures de la gent que val la pena, Bunbury, Marieta, i molta altre gent i moments importants però no acabaria mai!

 

Només per això, CAL DIR QUE JA VAL LA PENA?!

Doncs això... que aquest any sigui meitat de bo que aquest que passa... =)

Bon final d'any a tots... i millor començament de l'altre, segur... ;)

 

Somiaré amb angelets, dels bons, no dels dolents ; )

Publicat a: Reflexions
German
😉 igualment!
29 Desembre 2010
Maijo
que bonic... en realitat, el que realment val la pena, és conservar tots els bons moments i les persones que ens fan somriure dia a dia i oblidar aquelles coses roines que tan sols ens entristeixen. Feliç any nou! 😃
29 Desembre 2010
Raquel Canet Sancho
merciiiiiiiiiii bonica 😄
29 Desembre 2010
Daniel OG
2011 allà anem 😛 xD
29 Desembre 2010