login
Inicia sessió

register
Registra't

No deixes mai d'anar endavant

Enhorabona!

Crec que ve sent hora de dedicar-te unes linies:

Pot ser siguin moltes les raons per les quals fer-ho; fa uns quants dies que compliren els nostres huit mesets (encara es mereix el diminutiu davant de tots els que vindràn ;)!!), ja eres una LLICENCIADA, també per què pot ser, aquesta vida en comú que tan desitjem ja te un pas més endavant, per tot el que m'ajudes en tot absolutament, per fer-me somriure i per dedicar-me tants minuts de la teua vida!

No se massa bé si donar-te les gràcies o l'enhorabona, o... les dos coses. Crec que les dos, que te les mereixes!

És un moment molt important en la vida de qualsevol persona que ha passat per la universitat, tot l'esforç, les ganes, les il·lusions que has donat a una meta, per fi es veuen recompensades en un full i uns quants (bons) numeros amontonats. Ja tens un paperet més a la teua vida... Tot son paperets, papaerets que diuen que saps fer moltes coses, però realment es que saps fer-les, i molt bé! UNA MOLT GRAN ENHORABONA, amor!

Crec que s'havia de deixar constància d'aquest fet tan important... veritat, bonica?

Et dec un sopar. I dos, i tres. De moment, Pau Alabajos i l'orquestra simfònica ens esperen el dia 29 ;)! Un xicotet regal per adelantat...

T'estime des del primer minut que et vaig veure i no deixaré de fer-ho mai, princesa!!

Comentaris (1)04-07-2012 00:26:52

RepublicanaRepublicana blog, 04-07-2012 00:38:22

:D Gràcies amor!!! :P Saps que aquest últim sprint l'has viscut molt de prop... Aguantant moltes coses... i també ajudant-me amunto... Com sempre fas... Muà!!!!!
Queda pendent la celebració :P i sí, el concert ja serà un bon regalet :P i al Palau, més encara!!!! ^^ PRECIOSA!!
I saps?? I espere que ho sàpigues... Jo també t'estime des del primer minut... sí, i sí... i pense estimar-te fins l'últim minut de ma vida...!

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: